Træn sammen - bedste træningsøvelser for to

Treenaa yhdessä - parhaat harjoitusharjoitukset kahdelle

Puuttuuko sinulta treenimotivaatio?

Kiireisessä arjessa ei aina ole houkuttelevaa mennä treeneihin, ja siitä voi nopeasti tulla jotain, jonka priorisoi. Hyvään harjoitusrytmiin pääseminen voi olla aluksi vaikeaa, mutta kun aloitat, fyysinen aktiivisuus muuttuu helpommaksi ja hauskempaa. Yksi ratkaisu, joka voi helpottaa siirtymistä harjoitteluun, on ottaa kaveri mukaan!

On tärkeää muistaa, että harjoittelun tulee olla ennen kaikkea hauskaa. Se on täydellinen tilaisuus olla sosiaalinen ja viettää ylimääräistä aikaa ystävän tai kumppanin kanssa. Kaksina olemisena on helpompi motivoida toisiaan ja uskaltaa kokeilla uusia harjoituksia, samalla kun voi yhdessä saavuttaa uusia tavoitteita!

Jos haluat nähdä edistymisesi ja harjoittelun tulokset, voi olla hyvä idea kirjata ne harjoituspäiväkirjaan. Fammella on ilmainen harjoituspäiväkirja, jonka voit ladata täältä!

Koulutusohjelma ryhmäharjoitteluun

Oven askeleen lyhentämiseksi näytämme sinulle 5 yksinkertaista ja tehokasta harjoitusta, jotka toimivat yhtä hyvin kuntosalilla tai kotitreeninä. Nämä ovat voimaharjoituksia, joista olemme erittäin iloisia, joissa voitte käyttää toisianne harjoitusvälineinä. Jos kaipaat lisähaastetta, harjoitukset on mahdollista suorittaa myös harjoituskuminauhalla!

Tehokkaat vatsaharjoitukset

1. Jalkojen nosto parin kanssa
Toinen kumppani makaa selällään ja pitää toisen jaloista kiinni. Makaavan kumppanin tulee nostaa jalat suoraan ylös ja seisovan kumppanin tulee työntää jalkoja eteenpäin toistuvasti. Samanaikaisesti kun jalkoja työnnetään, makuukumppanin tulee jännittää vatsaa ja pitää mahdollisimman hyvin kiinni.
2. Sit-ups kumppanin kanssa
Tässä on erilaisia ​​muunnelmia, joita voit tehdä, mutta aloita istumalla peppullasi vastakkain. Ensin voit tehdä tavallisia istumaannousuja kädet ylhäällä, joten annat toisillesi huipulla. Sitten voit tehdä toisen version kiertämällä jalkoja toisiaan kohti samalla kun kiristät vatsaa.
3. Lankku kumppanin kanssa
Seiso toisiaan päin korkealla lankkuasennossa. Täällä on mahdollisuus vaihteluun, ja voi olla hauskaa kokeilla erilaisia ​​asioita. Yksi mahdollinen teloitus on yrittää horjuttaa kumppaniasi ja saada hänet kaatumaan ilman, että hän itse joutuu paikaltaan.

Tehokkaat jalkaharjoitukset

1. Venyttele kumppanin kanssa
Seiso toisiaan päin pitäen kädestä. Laske sitten venytykseen vaihtaen jalkoja joka kerta.

2. Staattinen kyykky kumppanin kanssa
Seiso selkä vastakkain ja mene sitten 90 asteen kyykkyyn. Pysy täällä niin kauan kuin voit.

3. Kantapään nosto

Istu selällesi lihoaksesi. Pidennä sitten kantapäät ylöspäin pitäen polvet paikallaan, pysähtyen venytyksen yläosaan. Palaa hitaasti aloitusasentoon ja toista.

Haluatko vielä hauskempaa treeniä? Katso täältä vinkit puistossa suoritettaviin harjoituksiin

Tehokkaat selkäharjoitukset

Älä unohda harjoitella selkääsi! Kumppaneille ja harjoittelijalle on monia tehokkaita selkäharjoituksia. Tässä on kolme, jotka voit lisätä yllä oleviin harjoituksiin.

1. Kumppaninauhavedot

Tässä harjoituksessa kohtaat kumppanisi. Tässä käytät harjoitusjoustoja ja seisot vastakkaisilla puolilla. Tässä

Takaisin blogiin