De bedste tights til lange ben

Parhaat sukkahousut pitkille lahkeille

Onko sinulla pitkät jalat ja onko vaikeaa löytää leggingsejä, jotka ovat oikean pituiset? Meillä on treenilegginsit kaikille. Olemme kaikki erilaisia ja meillä on erilaisia mieltymyksiä. Siksi voi olla haastavaa löytää treeni- ja urheiluvaatteita, jotka sopivat täydellisesti omaan kehoosi. Tämä on opas sinulle, jolla on pitkät jalat ja jonka on vaikeaa löytää leggingsejä, jotka istuvat täydellisesti. Jos haluat tarkemman kuvauksen tarjoamistamme leggingseistä, tarkista leggingsejä käsittelevä opas!

Softy Leggings

Meidän Softy leggingsejä Fammelta on täydellinen valinta, jos sinulla on pitkät jalat. Leggingsit on valmistettu pehmeästä ja kestävästä materiaalista, joka tarjoaa hyvän joustavuuden. Ne ovat korkeavyötäröiset ja squat proof.

Mustat Softy Leggings - naisille - Famme - Leggings

Long Techna Leggings

Long Techna Leggings on uskomattoman käytännöllinen leggingsejä taskuilla! Kummassakin sivussa olevat taskut tarjoavat tilaa matkapuhelimelle, luottokorteille, avaimille tai muille asioille, joita tarvitset treeneissä. Leggingsit ovat siksi täydellisiä juoksulenkkejä varten, kun puhelin ja avaimet täytyy usein ottaa mukaan. Käytännöllinen pituus tekee niistä loistavan valinnan pitkille jaloille. Lue lisää legginsimme, joissa on taskut!

Mustat Techna Leggings - naisille - Famme - Leggings

Fleek Leggings

Fleek Leggings ovat elastiset ja mukavat seamless leggingsejä, jotka on valmistettu nylonista, polyesteristä ja elastaanista. Ne tuntuvat kevyiltä ja pehmeiltä kehoa vasten ja sopivat sekä arkikäyttöön että treenaamiseen. Lue lisää siitä, mitä seamless tarkoittaa tästä!

Fleek leggings pitkille jaloille


Vortex 2 Leggings

Seuraaja bestseller Vortex Leggingseistämme on hieman painavampi ja siinä on enemmän puristusta, sekä se on uskomattoman pehmeä ja mukava. Se muotoilee ja korostaa naisellisia muotoja, ja siinä on lisäpainetta vyötärövyössä. Täydelliset korkean laadun leggingit, joissa on hieman ekstra pituutta. Leggingsit eivät ole läpinäkyviä ja ovat squat proof. Lue lisää parhaista puristussukistamme!

Vortex leggings pitkille jaloille


Scrunch Camo Leggings

Scrunch Camo Leggings yhdistää kaksi suosikkia: trendikästä camo-kuviota ja bestseller scrunch-tarkkuuden takana, antaen lumoavan "peach bum" -ilmeen. Se yhdistää naisellisen ja reippaan seamless-tekniikan, joka vie mukavuuden ja tyylin aivan uudelle tasolle. Tämä tekee näistä leggingeistä täydellisen statement-kappaleen activewear-kokoelmaasi. Lue lisää siitä, mitä scrunch tarkoittaa tästä!

Agility Leggings

Meidän Agility Leggings tarjoavat upeaa mukavuutta kehittyneen seamless-tekniikan ansiosta. Koska se on uskomattoman joustava leggingsejä, se sopii täydellisesti sekä joogaan että voimaharjoitteluun. Tietenkin se on myös squat proof! Lue lisää parhaista seamless leggingseistämme tästä!

Takaisin blogiin