Tights guide - alt du behøver at vide!

Tights guide - alt du behøver at vide!

Lopullinen sukkahousuopas

Harjoitussukkahousujen ostaminen voi tuntua haasteelta, kun alkaa katsoa kaikkia markkinoiden muunnelmia. Mistä tiedät, mikä kangas, muoto, toiminnot ja koko sopivat parhaiten? Sen ei kuitenkaan tarvitse olla niin vaikeaa kuin luulet. Tässä oppaassa käymme läpi kaiken, mitä sinun tulee tietää seuraavaa sukkahousuostostasi varten. Koot, kangas, harjoitustyyppi, ominaisuudet. Kaikki mitä olet koskaan ihmetellyt, jotta sinun olisi helpompi löytää parhaat sukkahousut.

Sisällysluettelo

1.1 Saumaton
2.1 Kisa
2.4 Jooga
2.5 Arki
2.6 Raskaus
3.1 Puristus
3.2 Pituus
3.3 Taskut
3.4 Lämpö
4.1 Camo
4.3 Värit
4.4 Scrunch
4,5 Kivipesty
5. Koko
5.1 Aine

Kangas ja valmistustekniikat

Saumattomat treenihousut

Saumattomat tai saumattomat vaatteet ovat vaatteita, jotka valmistetaan (useimmiten) pyöreällä neulekoneella ja ne on siksi neulottu putkeksi, jotta vältetään vaatteen saumat. Tämä johtaa pehmeisiin ja mukaviin vaatteisiin, jotka tarjoavat hyvän liikkumisvapauden ja tuntuvat kevyeltä vartalolla. Meillä on laaja valikoima saumattomia vaatteita erilaisilla ominaisuuksilla, joista voit valita.

Sukkahousut tikkauksella

Sukkahousuissamme, joita ei ole tehty saumattomalla rakenteella, käytämme laadukasta kangasta, joka on ommeltu yhteen sekä toiminnallisesti että esteettisesti suunnitelluilla ompeleilla. Essential Tights -housut ovat hyvä vaihtoehto, jos haluat sukkahousut, joissa on saumat. Tässä on hyvä puristus, korkea vyötärö ja joustava kangas, jolla on korkea tiheys.

Loimineulosta

Loimi neule saumaton on saumattoman tuotannon tekniikka, joka johtaa erittäin joustaviin, hengittäviin ja kestäviin vaatteisiin. Tekniikka sitoo langan vahvasti yhteen yhdensuuntaisilla silmukoilla, jotka on sidottu yhteen siksak-kuviolla. Useat vaatteemme on valmistettu tällä tekniikalla, mukaan lukien Agility Tights ja Stamina Tights .

Kudeneulos

Kudeneulos on toinen tuotantotekniikka, joka eroaa loimineulosta siten, että se neulotaan riveissä vasemmalta oikealle vaatteen ylös- ja alaspäin kulkevan loimen pystyneulonnan sijaan. Kudeteknologian etuna on, että se luo vaatteita, jotka ovat joustavia ja mukavia, mutta myös eristävät hyvin ja pitävät lämpöä kylmissä olosuhteissa. Useimmat saumattomat vaatteet valmistetaan tällä tekniikalla.

Sukkahousut villaa

Wool Knit Leggingsimme on valmistettu merinovillasta ja ne ovat erittäin pehmeitä, antistaattisia ja kosteutta siirtäviä. Nämä leggingsit eristävät hyvin kylmää ja sopivat sekä lenkille talvella pakkasella että rentoutumiseen kotona.

villaiset alusvaatteet setti

Aktiviteetit

Sukkahousut juoksemiseen

Valitaksesi parhaat sukkahousut juoksemiseen, sinun tulee miettiä useita asioita. Muun muassa. haluatko juoksuliikettä edistävät sukkahousut, jotka eivät liuku alas juoksun aikana ja jotka sopivat juoksulämpötilaan. Suurin osa juoksuhousuista on ommeltu (eli ei saumaton) tukemaan tyypillistä juoksuliikettä, mutta jos haluat monipuoliset sukkahousut, jotka tarjoavat hyvän liikkeen kaikkiin suuntiin, myös saumattomat sukkahousut vahvalla vyötärönauhalla, jotka istuvat hyvin vartalolle, voivat olla myös hyvä vaihtoehto. Techna Tights ja Ella Tights ovat kaksi parhaita saumattuja juoksukukkahousujamme. Jos haluat juosta kylmässä, myös pehmeät Softy-sukkahousumme voivat olla hyvä ehdokas.

Sukkahousut voimaharjoitteluun

Parhaat sukkahousut voimaharjoitteluun ovat sukkahousut, joissa on hyvä pito, jotka eivät muutu helposti läpinäkyviksi ja jotka tarjoavat hyvän liikkumisvapauden. Varmista myös, että sukkahousut ovat korkealla vyötäröllä ja istuvat hyvin, jotta ne eivät liuku alas harjoituksen aikana. Sukkahousut, kuten Vortex Tights 2 ja Elevate Vortex 2 -sukkahousut, sopivat tähän harjoitteluun.

Sukkahousut ja housut retkeilyyn ja kiipeilyyn

Jos etsit treenihousuja retkeilyyn ja kiipeilyyn, on viisasta varmistaa, että sinulla on kestävät ja joustavat sukkahousut. Lisäksi on viisasta varmistaa, että se istuu hyvin eikä liuku alas matkan aikana. Jos olet lähdössä matkalle, voi olla viisasta mukautua säähän, joten valitse housut tai sukkahousut, jotka antavat lisälämpöä, kuten Everest Thermal Pants tai Light Thermal Leggings .

Vaikuttaja shortseissa retkeilyyn Housut retkeilyyn

Sukkahousut joogaan

Parhaat joogahousut ovat mieluiten housut tai sukkahousut pehmeästä ja joustavasta kankaasta, jotka tarjoavat hyvän liikkumisvapauden. Voit valita klassiset levenevät joogahousut tai tiukemmat, mutta pehmeät sukkahousut, kuten meidän Softy leggingsit .

Sukkahousut jokapäiväiseen käyttöön

Olemme suuria sukkahousujen käytön kannattajia myös jokapäiväisessä käytössä. Päivittäiseen käyttöön sinulla on hieman erilaiset tarpeet kuin intensiiviseen voimaharjoitteluun. Muun muassa. saatat haluta varmistaa, että sinulla on sukkahousut, jotka ovat erityisen imartelevia, tyylikkäitä ja mukavia käyttää pitkiä aikoja kerrallaan. Päivittäiseen käyttöön suosittelemme mm. suositut vaihtoehdot Ribbed Flare Pants , Yoga Flared Pants ja Softy Leggings .

Takaisin blogiin