Bedste træningstights med høj talje

Parhaat korkeavyötäröiset treenihousut

Tässä on käännös annetusta tekstistä tanskaksi: ---

Parhaat korkeavyötäröiset sukkahousut

Korkeavyötäröiset treenisukkahousut ovat yksi IT-vaatteista, jotka ovat tulleet jäädäkseen. Korkea vyötärö korostaa naisellisia käyriä ja tarjoaa ylimääräisen pitovaikutuksen voimaharjoittelun , joogan tai juoksemisen aikana. Sukkahousuihin voi laittaa kaiken t-paidoista , lyhennetyistä toppeista ja urheiluliiveistä , ja ne ovat siksi yhtä täydelliset kiireiseen arkeen kuin treeniin . Tässä oppaassa olemme koonneet joitain suosikkejamme.

#1 Kompressiotukkahousut

Vorteksoi sukkahousut siitä tuli nopeasti yksi Fammen bestsellereistä, ja hyvästä syystä. Treenihousut ovat saumattomia , mikä tarkoittaa, että niissä on uskomattoman hyvä hengittävyys, joustavuus ja kestävyys. Voit lukea lisää saumattomista treenivaatteista täältä . Olemme äskettäin parantaneet Vortex-sukkahousujen ensimmäistä versiota korkeammalla elastaanipitoisuudella, mikä tarjoaa enemmän puristusta harjoittelun aikana. Uudemmassa versiossa on myös ylimääräistä puristusta vyötäröllä, koska olemme lisänneet ylimääräistä joustavuutta ja uurrettua rakennetta. Vortex-sarjasta löydät myös Elevate-sukkahousumme, jotka muotoilevat ja korostavat naisellisia käyriä strategisen suunnittelun avulla. Sukkahousut eivät ole läpinäkyviä harjoituksen aikana ja ovat kyykkynkestäviä.

#2 Sukkahousut persikkabum efektillä

Asiakkaidemme suuren kysynnän jälkeen scrunch-sukkahousuista tuli osa valikoimaa. Treenihousuissa on persikka-bum- vaikutelman tuova sauma takana, joka sekä kohottaa, muotoilee että korostaa naisellisia käyriä. Sukkahousut eivät liuku alas harjoituksen aikana ja ovat myös kyykkynkestäviä , joten sinun ei tarvitse huolehtia alusvaatteiden näkyvyydestä. Scrunch-sukkahousuistamme on saatavana myös saumaton versio , jossa on erittäin suosittu vyötäröllä uurrettu rakenne.

Black Scrunch Leggingsit - naisille - Äitiys - Leggingsit
Takaisin blogiin