Bedste arbejdssko - Undgå skader og rygsmerter

Bedste arbejdssko - Undgå skader og rygsmerter

Aktiivisessa arjessa, joka vaatii sinua koko ajan jaloillaan, se voi olla erittäin raskasta. Pari mukavat ja kestävät työkengät ovat välttämättömiä riippumatta ammatistasi suojaamaan jalkojasi. Tarjoamme tarpeisiisi mukautettuja työkenkiä riippumatta siitä, onko sinulla ylipronaatioongelmia , selkävaivoja , polvi- , nilkka-, kantapääkipuja tai haluatko minimoida näiden ongelmien riskin tulevaisuudessa. Pidämme mahdottomana puhua jaloillemme, mutta jalat puhuvat sinulle on luonnollinen ilmiö. Jokainen varmaan tunnistaa syyttävänsä kenkien valintaa pitkän työpäivän jälkeen, kun jalat kipevät. Työkengissämme on hyvä iskunvaimennus ja ne on erityisesti suunniteltu täyttämään mukavuuden, kestävyyden ja toimivuuden kriteerit.

Mikä on pronaatio, alipronaatio ja ylipronaatio

Työkengät sairaanhoitajille

Terveysala on uskomattoman kova ja stressaava ammatti niin keholle kuin sielullekin, joten työkenkien valinta on tärkeä rakennuspalikka kehon hyvinvoinnille. Meillä on hyvät työkengät terveydenhuollon henkilökunnalle - riippumatta siitä, työskenteletkö sairaanhoitajana, lääkärinä, hoitotyöntekijänä tai muussa ammatissa, joka vaatii paljon työaikaa jaloissa, on valittava oikea kenkätyyppi. Endorfiini pyrkii lisäämään mukavuutta ja pitämään jalat terveinä. Nämä kengät ovat sinulle, joka olet erityisen jännittynyt selkäongelmien kanssa ja tarvitset lisäpehmustetta tai tarvitset vain kunnolla hengittäviä työkenkiä.

Työkengät kaupan henkilökunnalle

Kaupan ympäri, varastoon ja taas ulos. Liikkeen työntekijät kävelevät tuhansia askeleita päivittäin, minkä vuoksi jalkineet ovat tärkeitä. Useimmat tuntemamme kaupat ovat vanhoja, ja niissä on laattalattiat ja betoni. Tämä voi olla rasittavaa ja hyvät kengät, joissa on pehmuste, tulee välttämättömäksi. Kaupan työntekijälle on keskeistä, että kengät ovat helppoja kävellä, mutta myös istuvat hyvin ilman säätämistä päivällä. Endorfiini on valinta sinulle, neutraaleilla väreillä valkoinen tai musta, joten sinun ei tarvitse huolehtia pukukoodista töissä.

Työkengät opettajille ja kasvattajille

Vaikka et seisoisikaan lattialla koko päivää töissä, on silti tärkeää valita hyvät vapaa-ajan kengät . Opettajat ja kasvattajat kävelevät usein kovilla pinnoilla työssään, ja sattuu, että he kokevat selkä- tai jalkakipua tuntien jalkojensa jälkeen. Lisäksi on oleellista, että sisätiloissa käytettävät kengät ovat yhtä hyviä ulkona tauolla ja vapaa-ajalla. Nilkan tuen puute ja kova etujalan rasitus ovat syitä jalkojen kipeyteen. Endorfiini takaa mukavuuden koko työpäivän ajan.

Kuinka pestä kengät?

Kuinka valita oikeat kengät

  1. Jos vietät paljon aikaa betonilattialla, tasaisella tai kovalla lattialla. Käytä kenkiä, jossa on kova ulkopohja . Endorfiinilla on paksut pohjat, jotka antavat jaloille hyvän pehmusteen.
  2. Hyvän pohjan tulee olla mahdollisimman tasainen , ei banaanin muotoinen.
  3. Kengän tulee istua hyvin jalan ympärille ja tukea . Endorfiini tarjoaa pehmeää tukea nilkan ja kantapään ympärille.
  4. Varmista, että sinulla on tarpeeksi tilaa kengässä - sillä jalka laajenee yhden sentin päivän aikana sekä leveyteen että pituuteen. Fammenlenkkitossut ovat normaalikokoiset, joten säätöjä ei tarvitse tehdä.

Milloin minun pitäisi vaihtaa kenkäni?

Takaisin blogiin