VALITUS

VALITUS

Kun teet ostoksia osoitteessa Shapet.dk, noudatamme Tanskan myyntilakia. Lain mukaan sinulla on aina 2 vuoden oikeus valittaa ostoksistasi. On tärkeää, että et sekoita takuuta reklamaatiooikeuteen, sillä emme myönnä takuuta millekään tuotteelle. Kun teet valituksen tuotteesta 6 kuukauden kuluessa ostosta, meillä yrityksenä on todistustaakka, onko kyseessä valmistusvirhe. Viimeisten 6-24 kuukauden aikana sinulla on kuluttajana todistustaakka, ja sinun on siksi oltava varma, ettei tuotteessasi tapahdu väärinkäsityksiä tms.

• Kun huomaat tuotteessasi virheen tai puutteen, sinun on valitettava siitä kohtuullisessa ajassa. Kohtuullisen ajan ymmärretään tarkoittavan, että tämän on tapahduttava 2 kuukauden sisällä virheen havaitsemisesta. Tämä tarkoittaa myös sitä, että meidän on vastaanotettava tavarat 2 kuukauden sisällä.

• Kun olet havainnut tuotteessa virheen, vaurion tai vastaavan, ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian. Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@shapeit.dk, johon kirjoitat tilausnumerosi. ja liitä mukaan selkeät kuvat vauriosta tai viasta.

• Kun olemme arvioineet lähetetyt kuvat, pyydämme sinua lähettämään tuotteesi takaisin meille, jossa arvioimme vian/vaurion tarkemmin. Tietysti lähetämme sinulle palautuslipun, jota voit käyttää, kun sinun on lähetettävä tuote takaisin meille. (Huomaa, että voit pestä tuotteen ennen sen lähettämistä, jos se on käytetty)

• Kun olemme vastaanottaneet tuotteesi, ammattilaiset arvioivat sen, ja voivat määrittää, onko kyseessä valmistusvirhe. Mikäli reklamaatiosi on perusteltu, eikä se ole vain yleistä kulumista, korjaamme vaurion tai vian räätälillä. Jos emme voi tarjota tätä, tarjoamme sinulle uuden tuotteen.

• HUOMAA: Emme voi tarjota sinulle samaa sähköä. Eq. tuotetta, summa voidaan palauttaa. Huomaa kuitenkin, että vähennämme toimituskulut, kun käytät palautusetikettiämme.

Mitä on kuluminen:

Huomioithan, että kulumista voi nähdä, kun tuotteessa on selkeät käytön jäljet. Esim. että materiaalin kuminauha on pehmentynyt, että kuidut on vedetty irti näkyvistä kohdista (esim. haarasta, jossa kangas on vedetty irti) tai että esine on esipesty voimakkaasti ja se on menettänyt väriä, rispaantunut tai vastaava pesusta tai huuhteluaineesta. Lisäksi selkeästi irrotetut saumat, joita ei ole vain vahingossa irronneet, eivät myöskään ole valituksen kohteena.

Saattaa myös olla, että koko ei ole ollut 100 % oikea tai tuote on altistunut enemmän fyysiselle rasitukselle kuin sinä kuluttajana voi odottaa sen kestävän.