Træning på kontoret og hjemme

Koulutus toimistossa ja kotona

On syksy, pian talvi, ja useimmat ihmiset ovat palanneet "tavalliseen" arkeen työssä, koulussa, vapaa-ajan aktiviteetteissa, sosiaalisessa elämässä ja treenaamisessa. Monille jälkimmäiseen voi olla vaikea löytää aikaa niin usein kuin haluaisi, kiireen tai muiden tiellä olevien asioiden vuoksi. Siksi työelämän ja kotielämän yhdistäminen treeneihin voi olla hyvä idea - jotta saat joka päivä liikuntaa , jos siihen ei muuten ehdi omistautua, mikä on uskomattoman tärkeää hyvän terveyden kannalta .

Pitkien istumatyöpäivien aikana tämä voi vaikuttaa ryhtiin, ja sen torjumiseksi olemme koonneet yksinkertaisia ​​harjoituksia huonon asennon torjumiseksi .

On tärkeää harrastaa liikuntaa joka päivä

On uskomattoman tärkeää liikkua vähän joka päivä. Liikuntaa suositellaan vähintään 30 minuutiksi joka päivä - ja jo puoli tuntia on periaatteessa melko edullinen aika, jonka aikana pitäisi olla mahdollista harjoitella toimistossa (kun et ole kiireinen tehtävien ja kokousten kanssa) tai kotona. Olemme luoneet tähän oppaan harjoitteluun toimistossa ja kotona yksinkertaisilla vinkeillä ja harjoituksilla , joita voit suorittaa ilman, että sinulla on välttämättä paljon laitteita.

harmaat treenihousut ja nainen

Miksi treenata toimistossa?

Toimistolla on usein hiljaista. Työpäivät voivat olla vaihtelevia, tuntuvatko ne raskaalta tai kevyiltä, ​​tekemistä voi olla paljon tai vähän , ja voi olla, että sinulla ei ole aikaa ajatella mitään muuta kuin mitä teet töissä. Terveydellisistä syistä ei kuitenkaan ole hyvä istua jatkuvasti paikallaan ja olla liikuttamatta samalla kun työtehtävien rasittaja on. Siksi on tärkeää saada jonkinlainen koulutus toimistoon.

koulutusta toimistossa

Lisäksi voit saada vammoja tai kipuja lihaksissa ja nivelissä istumalla liian paikallaan. Siksi sinun pitäisi saada koulutusta toimistossa, ja se on helppo tehdä. Olemme tehneet oppaan siitä, millaisia ​​harjoituksia voit tehdä vammojen ehkäisemiseksi, katso täältä .

Voi olla hyvä idea sijoittaa pariin hyviin juoksukenkiin, joissa on hyvä iskunvaimennus, jos haluat välttää liiallisen toimistoajan aiheuttamat vauriot lihaksille ja nivelille. Hyvä pari naisten juoksukenkiä, jotka tarjoavat hyvän tuen, ovat Endorphin RX1 -juoksukengät :

Valkoiset juoksukengät, joissa hyvä iskunvaimennus Mustavalkoiset tennarit
Hyvä puoli näissä juoksukengissä on, että ne vaimentavat hyvin iskunvaimennusta, joten estät lihasvauriot tai kehon kivut liian paikallaan tai yhdessä asennossa istumisen jälkeen. Nämä kengät hengittävät hyvin ja niissä on paksut pohjat, mikä tekee niistä erittäin mukavat ja tarjoavat hyvän liikkuvuuden. Siksi nämä naisten juoksukengät sopivat täydellisesti käytettäväksi töissä, jos tarvitset työhön uudet mukavat kengät ja jos haluat myös saada liikuntaa työpäivään - mikä on tärkeää hyvän olon kannalta.
parhaat juoksukengät naisille

Vinkkejä toimistoharjoitteluun

Ensinnäkin on tärkeää "valmistella" keho harjoittelua varten; tämä voidaan tehdä esimerkiksi venyttämällä ja taivuttamalla hieman. Jos sinulla on painoja toimistossa, se on optimaalinen, mutta ei ole odotettavissa, että joudut raahaamaan paljon harjoitusvälineitä työpaikallesi. Painoilla voit helposti tehdä voimaharjoituksia työtuolissa istuessasi tai seisoessasi. Jos sinulla ei ole vaakoja tai käsipainoja, voit käyttää painavampia kirjoja tai toimistolaitteita, jotka antavat painoa. Täällä voit tehdä erilaisia ​​harjoituksia, joko kävellä painojen kanssa tai tehdä nostoja tai kyykkyjä. Olemme tehneet oppaan erilaisiin voimaharjoituksiin: Parhaat voimaharjoitukset koko keholle.

Takaisin blogiin