Planet Nusa træningstøj - Alternativ hos Shapeit

Planet Nusa -harjoitusvaatteet - Vaihtoehto Shapetissa

Etsitkö skandinaavista muotoilua ja korkeaa laatua treenivaatteistasi? Vaikka Planet Nusa on suosittu valinta, Famme tarjoaa loistavan vaihtoehdon laajalla valikoimalla tyylikkäitä ja toimivia treenivaatteita. Tässä oppaassa esittelemme Fammen parhaita tuotteita, jotka sopivat erilaisiin harjoittelumuotoihin.

Joogalle ja Pilateselle

Hiljaisemmissa liikuntamuodoissa, kuten jooga ja pilates, mukavuus ja liikkumisvapaus ovat tärkeitä.

Pehmeät leggingsit

Softy Leggings fra Famme

Fammes Softy -leggingsit on valmistettu pehmeästä ja ainutlaatuisesta materiaalista, joka takaa maksimaalisen mukavuuden. Korkean vyötärönsä ja kyykkynkestävän muotoilunsa ansiosta ne sopivat täydellisesti venytysharjoituksiin ja meditaatioon.

Juoksulle ja kardiolle

Kun kyse on korkean intensiteetin harjoituksista, kuten juoksusta ja kardiosta, hengittävyys ja tuki ovat tärkeitä tekijöitä.

Scrunch saumattomat leggingsit

Scrunch Seamless Leggings fra Famme

Näissä leggingseissä on kosteutta siirtävä ja joustava kangas, mikä tekee niistä ihanteellisia intensiiviseen harjoitteluun. Imarteleva scrunch-efekti antaa erityisen tyylikkään vaikutelman.

Voimaharjoitteluun

Voimaharjoittelu vaatii vaatteita, jotka ovat sekä kestäviä että mukavia.

Endurance Pocket Leggingsit

Endurance Pocket Leggings fra Famme

Suurilla taskuilla ja pehmeällä, joustavalla materiaalilla nämä leggingsit sopivat täydellisesti pitämään tärkeimmät tavarat käden ulottuvilla harjoituksen aikana.

Päivittäiseen käyttöön ja kevyeen harjoitteluun

Ylisuuret t-paidat ovat loistava valinta rentoon tyyliin, joka on edelleen toimiva.

Essential Oversized T-paita

Essential Oversized T-Shirt fra Famme

Tämä mukava puuvillainen joustava t-paita sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön ja matalan intensiteetin harjoitteluun.

Ulkoilua varten

Kun lämpötila laskee, on tärkeää pysyä lämpimänä liikkumisvapaudesta tinkimättä.

Thermal leggingsit

Thermal Leggings fra Famme

Nämä fleecevuoratut leggingsit sopivat täydellisesti ulkoiluun. Ne ovat sekä lämpimiä että joustavia , joten ne ovat ihanteellisia juoksemiseen kylmemmällä säällä.

Tyylikkäät jalkineet

Täydennä asusi mukavilla ja tyylikkäillä kengillä.

Endorphin RX1 -kengät

Endorphin RX1 Shoes fra Famme

Näissä juoksukengissä on hyvä iskunvaimennus ja hengittävä verkkomateriaali, joka takaa mukavuuden koko harjoituksen ajan.

Johtopäätös

Planet Nusa tarjoaa kauniita designeja, kun taas Famme tarjoaa korkealaatuista ja skandinaavista designia, jossa keskitytään toimivuuteen ja tyyliin. Riippumatta siitä, mitä koulutusmuotoa haluat, meillä on sinulle jotakin. Vieraile mallistossamme ja löydä uudet suosikkitreenivaatteesi jo tänään!

Takaisin blogiin