Pilates

Pilates

Lopullinen Pilateksen opas: Tutustu erilaisiin harjoitusmuotoihin ja -välineisiin

Pilates on loistava liikuntamuoto, jossa keskitytään vahvistamaan ydintä, parantamaan joustavuutta ja lisäämään kehon tietoisuutta. Olitpa aloittelija tai kokenut, löydät sinulle sopivan Pilates-tyylin. Tässä oppaassa tutustumme erilaisiin Pilates-harjoittelutyyppeihin, kuten Reformer Pilatekseen , ja suosittelemme parhaita välineitä ja vaatteita harjoitteluun.

Syö Pilates

Mat Pilates on perinteisin Pilates-muoto, joka suoritetaan matolla käyttämällä kehon painoa vastustuskyvyn parantamiseksi. Se on erinomainen tapa aloittaa Pilates-matka, sillä se vaatii vain vähän laitteita.

Maksimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi harjoittelun aikana suosittelemme käyttämään mukavia urheiluliivejä , kuten Extended Sports Bra -liivejämme. Tämä toppi tarjoaa kevyen tuen ja on valmistettu kosteutta siirtävästä materiaalista, joka on täydellinen matalan intensiteetin harjoitteluun.

Extended Sports Bra til Pilates

Uudista Pilates

Reformer Pilates sisältää reformeriksi kutsutun koneen käytön, joka lisää vastustuskykyä ja vaihtelua harjoituksiin. Tämä lisää intensiteettiä ja voi auttaa kiinteyttämään lihaksia tehokkaammin.

Reformer Pilatesin aikana on tärkeää, että sinulla on vaatteet, jotka mahdollistavat täyden liikkumisvapauden. Joogahousumme ovat ihanteellisia tähän tarkoitukseen. Ne on valmistettu pehmeästä, hengittävästä ja kosteutta siirtävästä kankaasta, jonka alareunassa on liina, joka luo trendikkään ilmeen.

Yoga Pants til Reformer Pilates

Pilates varusteineen

Pienten työkalujen, kuten pallojen, nauhojen ja renkaiden lisääminen voi tehostaa Pilates-harjoitusta ja kohdistaa tiettyihin lihasryhmiin.

Varmistaaksesi, että sinulla on tarvittava tuki näiden harjoitusten aikana, kokeile High Impact Sports -rintaliivejämme . Se tarjoaa hyvän tuen ja mukavuuden, mikä on välttämätöntä korkean intensiteetin harjoituksissa.

High Impact Sports Bra til Pilates med Udstyr

Pilates raskaana oleville naisille

Pilates sopii erinomaisesti myös raskaana oleville naisille, koska se auttaa vahvistamaan lihaksia ja parantamaan ryhtiä rasittamatta kehoa.

Mukavuus on tässä avainasemassa, joten suosittelemme Softy Flared Pants -housujamme. Nämä housut on valmistettu ainutlaatuisesta ja pehmeästä materiaalista, ja niissä on korkea vyötärö, joka voidaan taittaa alas lisämukavuuden lisäämiseksi.

Softy Flared Pants til Gravide

Oikean Pilates-vaatteen valinta

Riippumatta valitsemastasi Pilates-tyypistä, on tärkeää käyttää vaatteita, jotka ovat mukavia ja toimivia. Tässä on joitain parhaista valinnoistamme:

  • Flex Sports Bra : Ohuet olkaimet ja irrotettavat pehmusteet, jotka sopivat täydellisesti sekä arkeen että harjoitteluun.
  • Peachy Scrunch -urheilurintaliivit : Edessä on mukava rypistysvaikutelma, joka muotoilee rintaa parhaalla tavalla.
  • Lunge Sports Bra : Saumattomat urheiluliivit mukavasta ja pehmeästä kankaasta, sopivat voimaharjoitteluun keskitasoisella tuella.

Pilates kuntoutukseen

Pilatesta käytetään usein kuntoutuksessa voiman ja joustavuuden palauttamiseksi vammojen jälkeen. Hallittu liike ja keskittyminen ytimeen auttavat parantamaan ryhtiä ja vähentämään kipua.

Kuntoutusharjoituksissa on tärkeää, että sinulla on vaatteita, jotka eivät ärsytä ihoa. Softy Crop Top on valmistettu materiaalista, joka on yhtä pehmeä kuin voi, mikä tekee siitä mukavan käyttää pidempiä aikoja.

Softy Crop Top til Rehabilitering

Pilates ja Mindfulness

Pilates ei ole vain fyysistä harjoittelua; se on myös henkistä hyvinvointia edistävä käytäntö. Keskittymällä hengitykseen ja kehon tietoisuuteen Pilates voi auttaa vähentämään stressiä ja parantamaan mielen selkeyttä.

Luodaksesi oikeanlaisen ilmapiirin harjoittelusi aikana voit harkita Power Seamless Top -toppiamme. Se on valmistettu kosteutta siirtävästä materiaalista ja sillä on tehokas pitovaikutus, joten se on ihanteellinen sekä fyysiseen että henkiseen harjoitteluun.

Power Seamless Top til Mindful Pilates

Viimeisiä ajatuksia

Pilates on monipuolinen liikuntamuoto, joka sopii kaikille kuntotasoille. Oikeilla varusteilla ja vaatteilla voit maksimoida mukavuuden ja tehokkuuden harjoittelun aikana. Vieraile urheiluliivien ja levenevien housujen kokoelmassamme löytääksesi täydellisen parin Pilates-harjoitteluun.

Takaisin blogiin