De bedste shorts med lommer

Parhaat shortsit taskuilla

Etsitkö parhaita taskushortseja harjoitteluun? Olemme koonneet oppaan suosituimmista tyyleistä, jotka sopivat erilaisiin harjoituksiin. Lue lisää löytääksesi täydelliset shortsit sinulle!

Klassiset Pocket Biker shortsit

Classic Pocket Biker Shorts - Sorte Biker Shorts med Lommer

Klassiset biker shortsit taskuilla yhdistävät tyylin ja toimivuuden. Näissä shortseissa on käytännölliset taskut ja mukava muotoilu, mikä tekee niistä ihanteelliset sekä juoksu- että voimaharjoitteluun .

Techna shortsit

Techna Shorts - Hurtigtørrende Shorts med Lommer

Techna Shortsit ovat pehmeät ja kuljettavat kosteutta pois kehosta paremmin kuin aiemmat mallit. Niissä on kaksi taskua, joissa on tilaa iPhone Prolle, joten ne sopivat täydellisesti juoksemiseen ja voimaharjoitteluun . Ne on valmistettu 75 % nailonista ja 25 % lycra elastaanista, mikä tekee niistä nopeasti kuivuvia ja mukavia.

Revive Oversized shortsit

Revive Oversized Shorts - Oversize Lavtaljede Sweatshorts

Revive-mallisto tarjoaa mukavat setit lämpimiin vuodenaikoihin. Näissä matalakortisissa hikihousuissa on äärimmäisen rento tunnelma. Puuvillamateriaalissa on pehmeä tuntuinen frotee tausta ja joustava kiristysnyöri vyötärö pitää ne paikoillaan. Täydellinen arkikäyttöön tai arkeen.

Revive Heavy Shortsit

Revive Heavy Shorts - Bomuldsblandede Shorts til Sommer

Nämä puuvillasekoitetushortsit ovat täydellinen kesäsetti. Ne on valmistettu pehmeästä ja paksusta puuvillasekoitemateriaalista, joka on ihanteellinen rentouttavaan päivään. Kiristysnyörillä ja resori vyötäröllä sekä kaksi avointa taskua sivulla, jotka ovat mukavia ja käytännöllisiä. Ihanteellinen aktiviteetteihin, kuten juoksemiseen , joogaan ja voimaharjoitteluun .

Määrittele saumattomat taskushortsit

Define Seamless Pocket Shorts - Seamless Shorts med Lommer

Define Seamless on yksi suosituimmista kokoelmistamme. Näissä saumattomissa shortseissa on kätevä tasku puhelimellesi, joten ne sopivat täydellisesti harjoitteluun ilman häiriötekijöitä. Ne on suunniteltu mukavuuteen ja toimivuuteen keskittyen.

Löydä täydelliset taskushortsisi jo tänään!

Riippumatta siitä, millaista koulutusta haluat, meillä on sinulle täydelliset taskushortsit. Vieraile treenishortsimallistossamme nähdäksesi koko valikoiman.

Tee harjoittelustasi mukavampaa ja käytännöllisempää taskullisilla shortsillamme. Eri tyyleillä ja materiaaleilla löytyy jokaiselle jotakin.

Tutustu kaikkiin shortseihimme täällä tai lue harjoitusshortsioppaamme täällä

Takaisin blogiin