De Bedste Scrunch Tights

Parhaat Scrunch-sukkahousut

Scrunch-sukkahousuista on tullut valtava trendi treenivaatteissa, eikä ole vaikea ymmärtää miksi. Ainutlaatuisen muotoilunsa ansiosta ne korostavat kaartasi ja antavat sinulle upean muotoisen takaosan . Tässä oppaassa perehdymme siihen, mikä tekee scrunch-sukkahousuista niin erityisiä, ja esittelemme erilaisia ​​tyylejä ja tuotteita, jotka sopivat kaikenlaisiin harjoituksiin.

Mitä ovat Scrunch Tights -housut?

Scrunch-sukkahousuissa on takana erityinen sauma, joka luo ryppyvaikutelman. Tämä efekti kohottaa ja muotoilee takaosaasi antaen imartelevan ja naisellisen ilmeen. Harrastatpa joogaa, juoksua tai voimaharjoittelua, Scrunch-sukkahousut ovat välttämättömiä treenivaatekaappiisi.

Suosituimmat Scrunch-sukkahousumme

Peachy Scrunch -leggingsit

Peachy Scrunch Leggings fra Famme

Peachy Scrunch -leggingsit on valmistettu pehmeästä ja joustavasta saumattomasta materiaalista. Korkea vyötärö ja V-muoto tarjoavat imartelevan siluetin, joka on täydellinen sekä jooga- että voimaharjoitteluun.

Lunge Scrunch -leggingsit

Lunge Scrunch Leggings fra Famme

Nämä saumattomat sukkahousut on valmistettu herkullisen pehmeästä materiaalista ja niissä on huomaamaton rypistysvaikutelma. Ne sopivat ihanteellisesti juoksuun ja korkean intensiteetin harjoitteluun, joissa mukavuus ja liikkumisvapaus ovat tärkeitä.

Vortex Scrunch -leggingsit

Vortex Scrunch Leggings fra Famme

Minimalistisen scrunch-efektin ansiosta Vortex Scrunch -leggingsit antavat luonnollisen kauniin muodon vartalotyypistä riippumatta. Ne sopivat täydellisesti sekä voimaharjoitteluun että jokapäiväiseen käyttöön.

Tie Dye Scrunch -leggingsit

Tie Dye Scrunch Leggings fra Famme

Näissä sukkahousuissa yhdistyvät suosittu solmiovärjäyskuvio ja imarteleva rypistysvaikutelma. Ne ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat erottua joukosta kuntosalilla.

Scrunch-shortsit kuumille päiville

Peachy Scrunchie shortsit

Peachy Scrunchie Shorts fra Famme

Kuumiin päiviin tai intensiiviseen harjoitteluun meidän scrunch shortsit ovat täydellinen valinta. Ne tarjoavat saman imartelevan vaikutuksen kuin leggingsit, mutta lyhyemmässä versiossa.

Lunge Scrunch -shortsit

Lunge Scrunch Shorts fra Famme

Nämä shortsit on valmistettu pehmeästä kankaasta, ja niissä on korkea vyötärö ja pieni rypistys. Ne sopivat ihanteellisesti juoksemiseen ja toimintaan, joka vaatii maksimaalista liikkumisvapautta.

Muut merkit Scrunch Tights -housuilla

Oman mallistomme lisäksi meiltä löytyy myös muita suosittuja tuotemerkkejä.

ICANIWILLin Scrunch V-muotoiset sukkahousut

Scrunch V-Shape Tights fra ICANIWILL

Näissä sukkahousuissa yhdistyvät rypytysyksityiskohta V-muotoiseen muotoiluun, joka korostaa vartaloasi. Täydellinen kaikenlaiseen harjoitteluun.

HUMMEL Hmlci Seamless Mw Scrunch Tight

Hmlci Seamless Mw Scrunch Tight fra HUMMEL

BEECOOL®-teknologian ansiosta nämä sukkahousut pitävät sinut viileänä ja kuivana harjoittelun aikana. Sivuilla oleva neulottu verkko tarjoaa lisätuuletusta.

Löydä täydellinen Scrunch Tight

Riippumatta siitä, mitä harjoittelumuotoa haluat, löydät sinulle sopivan tiukan. Vieraile Scrunch Leggings -mallistossamme löytääksesi täydellisen parin ja koe itsesi hype näiden upeiden sukkahousujen takana.

Takaisin blogiin