Tights til korte ben

Sukkahousut lyhyille lahkeille

Koska kaikilla ihmisillä on erilaiset pituudet ja muodot, voi olla vaikeaa löytää treenivaatteita, jotka sopivat täydellisesti omaan kroppaan. Kaikilla on ainutlaatuisia vartaloita, ja me pidämme sitä todella siistinä. Mutta tämä tuo myös tiettyjä haasteita, kun etsit täydellisiä treenilegginssejä. Jos sinulla on lyhyet jalat ja sinulla on vaikeuksia löytää legginsejä, jotka sopivat, tämä opas on sinulle!

Onko sinulla päinvastainen ongelma? Meillä on myös opas sinulle, joka etsit legginssejä pitkille jaloille!

Juoksulegginsit lyhyille jaloille

Softy capri leggings ovat vihdoinkin todellisuus! Nämä ovat treenilegginsit, joissa on 7/8 pituus, mikä tekee niistä täydelliset sinulle, jolla on lyhyemmät jalat. Niissä on korkea vyötärö ja V-muoto, jotka korostavat naisellisia muotoja oikeista kohdista. Yhdistä nämä kauniit treenilegginsit johonkin niistä yhteensopivista treenitopista saadaksesi täydellisen lookin!

Petite Techna Legginsit

Petite Techna Legginsit ovat aivan kuten alkuperäiset Techna leggingsit, mutta niissä on lyhyemmät jalat ja ne ovat täydelliset sinulle, joka olet alle 165 cm. Techna legginsseissä on kaksi suurta käytännöllistä taskua, jotta voit säilyttää puhelimen, avaimet ym. Ne ovat squat proof ja korkea vyötärö, ja ne istuvat kauniisti kehossa.

Petite Techna LegginsitPetite techna leggings

Petite Essential Legginsit

Essential Legginsit ovat saatavilla myös petite-versiona. Petite Essential Legginsit ovat legginsit, jotka eivät koskaan mene pois muodista, ja ne ovat "must have" treenivaatteissasi. Kangas on pehmeä ja kestävä hyvällä pidolla, ja ne ovat squat proof.

Petite Essential LegginsitPetite Essential Legginsit

Ribbed Legginsit lyhyille jaloille

Ribbed 7/8 Legginsit ovat saumattomat treenilegginsit ribbikankaasta. Vaikka niissä on lyhyempi pituus, niissä on korkea vyötärö, joka tarjoaa hyvää pidon, joten ne istuvat hyvin vartalolle treenin aikana. Mukavat treenilegginsit ovat tietysti myös squat proof!

Seamless Legginsit lyhyille jaloille

Fit Legginsit ovat saumattomat treenilegginsit, joilla on yksinkertainen ja kaunis ulkonäkö. Nämä legginsit eivät ole yhtä lyhyitä kuin Lusty leggingsit tai Ribbed 7/8 legginsit, mutta ne ovat hieman lyhyemmät kuin muut legginsimme. Nämä legginsit korostavat vartaloasi ja niissä on kaunis istuvuus. Materiaali on joustavaa, joten tunnet olosi mukavaksi treenin aikana. Ei vain sitä, ne ovat myös squat proof ja eivät liu’uta alas treenin aikana!

Takaisin blogiin