Yoga og meditation

Jooga ja meditaatio

Jooga ja meditaatio ovat uskomattomia harjoituksia, jotka edistävät sekä henkistä selkeyttä että fyysistä hyvinvointia. Riippumatta siitä, oletko aloittelija tai kokenut, on tärkeää, että sinulla on oikeat laitteet harjoittelun optimoimiseksi. Tässä oppaassa tutkimme erilaisia ​​joogatyylejä ja suosittelemme tuotteita jokaiseen liikuntamuotoon.

Erilaisia ​​joogatyylejä ja koulutusmuotoja

Hatha jooga

Hatha jooga keskittyy perusasentoja ja hengitysharjoituksia. Se on ihanteellinen aloittelijoille, jotka haluavat rakentaa vankan pohjan.

Vinyasa jooga

Vinyasa Yoga on dynaaminen tyyli, jossa liikkeet virtaavat hengityksen mukana. Tämä tyyli vaatii enemmän voimaa ja joustavuutta.

Yin jooga

Yin jooga on hidas ja meditatiivinen harjoitus, joka keskittyy syviin venytyksiin ja rentoutumiseen. Se on täydellinen stressin vähentämiseen.

Suositellut tuotteet joogaharjoitteluun

Pehmeät urheilurintaliivit

Fammen Softy Sports Bra -liivit sopivat täydellisesti kaikkiin joogatyyleihin. Se on valmistettu pehmeästä materiaalista, joka tuntuu mukavalta ihoa vasten ja tarjoaa keskimääräistä tukea harjoituksen aikana.

Pehmeät urheilurintaliivit

Osta Softy Sports Brat täältä

Mustat pehmeät levenevät housut

Softy Flared Pants yhdistää mukavuuden ja tyylin korkealla vyötäröllä ja leveillä lahkeilla. Ihanteellinen vinyasa joogaan, jossa liikkumisvapaus on välttämätöntä.

Pehmeät levenevät housut

Osta pehmeät levenevät housut täältä

Pehmeät shortsit

Softy Shortsit ovat täydellinen valinta kuumille päiville tai kuumille joogatunnille. Ne ovat pehmeitä, hengittäviä ja takaavat maksimaalisen mukavuuden.

Pehmeät shortsit

Osta Softy Shortsit täältä

Pehmeä takki

Pidä lämpimänä ennen ja jälkeen harjoituksen Softy Jacketin avulla. Siinä on täydellinen istuvuus ja se on valmistettu suositusta Softy-kankaasta.

Pehmeä takki

Osta Softy Jacket täältä

Pehmeät leggingsit

Harjoitteletpa sitten Hathaa tai Vinyasaa, Softy-leggingsit ovat välttämättömiä. Ne ovat kyykkynkestäviä, niissä on korkea vyötärö ja ne on valmistettu ainutlaatuisesta pehmeästä materiaalista.

Pehmeät leggingsit

Osta Softy Leggingsit täältä

Oikean välineen valinta eri koulutusmuotoihin

Dynaamisempiin joogatyyleihin, kuten Vinyasaan, suositellaan virtaviivaisia ​​ja joustavia vaatteita, kuten Softy Leggingsit ja Softy Sports Bra -liivit . Hitaampia harjoituksia, kuten Yin Yogaa, varten harkitse kerrostamista Softy Jacketin kanssa lisälämpöä varten.

Viimeiset vinkit

Laadukkaisiin laitteisiin sijoittaminen voi parantaa merkittävästi jooga- ja meditaatiokokemustasi. Mukavat ja toimivat vaatteet antavat sinun keskittyä täysin harjoitteluun ilman häiriötekijöitä.

Toivomme, että tämä opas on auttanut sinua löytämään täydelliset tuotteet harjoitteluun. Namaste!

Takaisin blogiin