Guide: Sådan Vælger Du Det Perfekte Hjemmetræningsoutfit

Opas: Kuinka valita täydellinen kotitreeniasu

Oikeat kotitreeniasut voivat vaikuttaa suuresti motivaatioosi ja mukavuuteen harjoituksen aikana. Tässä oppaassa autamme sinua löytämään parhaat vaatteet kotiharjoitteluun, olipa sitten kyseessä jooga, voimaharjoittelu tai kardio.

Mukavat ja toimivat topit

Pehmeä Crop Top

Suosittelemme Fammen Softy Crop Topia äärimmäisen mukavuuden takaamiseksi. Tämä toppi sopii täydellisesti pehmeiden leggingsien kanssa, ja siinä on irrotettavat pehmusteet lisätukea varten.

Softy Crop Top fra Famme

Pidennetty T-paita

Jos pidät enemmän peittävästä ratkaisusta, Fammen Extended T-Shirt on erittäin pehmeä ja hikeä siirtävä valinta. Täydellinen sekä harjoitteluun että rentoutumiseen.

Extended T-Shirt fra Famme

Urheiluliivit optimaalisella tuella

Pehmeät urheilurintaliivit

Keskitehoiseen toimintaan Softy Sports Bra on ihanteellinen. Siinä on irrotettavat pehmusteet ja se tarjoaa hyvän tuen harjoittelun aikana.

Softy Sports BH fra Famme

High Impact urheilurintaliivit

Korkean intensiteetin harjoitteluun suosittelemme High Impact Sports Bra -liivejä . Se tarjoaa maksimaalisen tuen ja mukavuuden, jotta voit keskittyä harjoitteluun.

High Impact Sports BH fra Famme

Mukavat housut ja leggingsit

Joogahousut

Joogahousut ovat välttämättömiä niille, jotka rakastavat joogaa tai venytysharjoituksia. Ne on valmistettu pehmeästä, joustavasta materiaalista, joka mahdollistaa täyden liikkumisvapauden.

Yoga Pants fra Famme

Pehmeät levenevät housut

Jos haluat levenevät housut, Softy Flared Pants on täydellinen valinta. Ne ovat erittäin mukavat korkealla vyötäröllä ja leveillä lahkeilla.

Softy Flared Pants fra Famme

Asusteita, jotka täydentävät asusi

Peachy Scrunch -urheilurintaliivit

Saat ainutlaatuisen ilmeen kokeilemalla Peachy Scrunch Sports Bra -liivejä , joissa on mukava rypistysefekti edessä ja ohuet olkaimet takana.

Peachy Scrunch Sports BH fra Famme

Signature Sports Bra

Kohtalaisen intensiteetin harjoitteluun Signature Sports Bra on mukava valinta säädettävillä olkahihnailla ja sävyisellä Famme-logolla.

Signature Sports BH fra Famme

Viimeiset vinkit

Muista, että tärkeintä on, että tunnet olosi mukavaksi ja itsevarmaksi harjoitusvaatteissasi. Valitse treenityyliisi sopivat hikeä siirtävät materiaalit ja istuimet.

Vieraile treenivaatemallistossamme nähdäksesi koko valikoiman ja löytääksesi täydellisen asun kotitreeniisi.

Katso videooppaamme

Lisää vinkkejä kotitreeniasuista löydät videoltamme:

Takaisin blogiin