Aim'nin parhaat treenivaatteet

Löydä parhaat treenivaatteet Aim'nilta ! Olemme koonneet luettelon suosikkituotteistamme, joissa yhdistyvät tyyli, mukavuus ja toiminnallisuus, jotta saat parhaan suorituskyvyn harjoittelun aikana.

Sukkahousut

Sukkahousut ovat pakollisia jokaisessa treenivaatekaappissa. Tässä ovat suosituimmat valintamme:

Ribbed saumattomat sukkahousut - musta

Valmistettu joustavasta nelisuuntaisesta joustinneulekankaasta, joka tukee kehoasi liikkuessasi. Ribbedyksityiskohdat ja ominainen v-muoto luovat ajattoman ilmeen, joka antaa imartelevan ja muotoilevan vaikutuksen vartalollesi.

Ribbed Seamless Tights - Black

Core Sukkahousut - Musta

Suosituimmat suorituskykysukkahousumme , nyt kierrätysmateriaalista ja takataskulla! Black Core Tights on päivitetty versio Aim High Tightsista. Ne on valmistettu kosteutta siirtävästä ja hengittävästä materiaalista, ja niissä on mukava korkea vyötärö.

Core Tights - Black

Sense Tights - musta

Nämä ylelliset Sense Tights -housut on valmistettu erittäin pehmeästä, kosteutta siirtävästä Sense-kankaasta, jossa on toisen ihon tuntu, mikä takaa poikkeuksellisen mukavuuden. Sense Tights -housuissa on korkea vyötärö, laserleikatut reunat ja ne ovat kyykkynkestäviä.

Sense Tights - Black

Ribbed Saumattomat Flare Sukkahousut - Musta

Ikoniset saumattomat ribbed-sukkahousumme levenevässä mallissa! Niissä on tukeva korkea vyötärö, levenevät jalat ja ne on valmistettu pehmeästä ja joustavasta saumattomasta kankaasta, joka seuraa kehon liikkeitä ja luo kauniin muotoiluvaikutelman.

Ribbed Seamless Flare Tights - Black

Muotoile saumattomat sukkahousut - musta

Koe sukkahousut, joissa on näkymätöntä ryppyä! Shape Seamless Tights -housut on valmistettu pehmeästä ja joustavasta Shape Seamless -kankaasta, ja niissä on innovatiivinen näkymätön rypytys, joka erottaa pakarat ja antaa sinulle saappaita muotoilevan vaikutuksen.

Shape Seamless Tights - Black

Muotoile saumattomat flare-sukkahousut

Shape Seamless Flare Tights on valmistettu pehmeästä ja joustavasta Shape Seamless -kankaasta. Flare-sukkahousuissa on saappaa muotoileva vaikutus, joka korostaa ja tasoittaa vartaloasi.

Shape Seamless Flare Tights - Black

Shortsit

Shortsit sopivat täydellisesti kuumiin treenipäiviin tai sisäharjoitteluun.

Sense Biker Shortsit - mustat

Sense Biker Shortsit on valmistettu superpehmeästä persikkavärisestä Sense-kankaasta, jonka tuntu on lähes näkymätön. Niissä on korkea vyötärö ja ne ovat kyykkynkestäviä, joten ne sopivat täydellisesti harjoitteluun.

Sense Biker Shorts - Black

Shape Seamless Hotpants - musta

Shape Seamless Hotpants on valmistettu pehmeästä ja joustavasta Shape Seamless -kankaasta. Housuissa on huomaamaton, näkymätön rypytys, jossa on saalista muotoileva vaikutus.

Shape Seamless Hotpants - Black

Sense Midi Biker Shortsit - mustat

Sense Midi Biker Shortsit ovat lyhyempi versio Sense Biker Shortseistamme. Ne on valmistettu superpehmeästä persikkaisesta Sense-kankaasta, jonka tuntu on lähes näkymätön.

Sense Midi Biker Shorts - Black

Braletsit

Braletit tarjoavat tukea ja mukavuutta harjoituksen aikana.

Sense Bralette

Sense Bralettemme on valmistettu ylellisen pehmeästä Sense-kankaasta ja se on hybridi rintaliivien ja toppien välillä. Siinä on imarteleva v-pääntie edessä ja takana, irrotettavat pehmusteet ja metallinen aim'n-logomerkki.

Sense Bralette - Black

Huiput

Topit lisäävät tyyliä ja mukavuutta harjoitteluun.

Box T-paita - valkoinen

Täydellinen valkoinen t-paita kaikkiin asuihin! Valkoinen Boxy T-paitamme 100 % puuvillaa on laatikkomainen ja hieman väljä. T-paidassa on pyöreä pääntie, jossa resorireunus ja kirjailtu aim'n-logo edessä.

Boxy T-Shirt - White

Housut

Housut rentoutumiseen, matkustamiseen ja mukavuuteen 24/7.

Helppokäyttöiset uurretut housut

Erinomaiset housut rentoutumiseen, matkustamiseen ja mukavuuteen 24/7! Ease Ribbed Pants -housumme on valmistettu erittäin pehmeästä puuvillasekoitteesta, ja niissä on rento istuvuus, resorirakenne ja taitettava vyötärönauha.

Ease Ribbed Pants - Black

Mitä ikinä etsitkin, Aim'nilla on sinulle täydellinen harjoitusasu. Älä missaa mahdollisuutta päivittää treenivaatekaappiasi näillä mahtavilla tuotteilla!

Takaisin blogiin