Protein – hvad og hvorfor

Proteiini - mitä ja miksi

Proteiini - mitä ja miksi

Tähän mennessä me kaikki tiedämme, kuinka tärkeä proteiini on harjoittelun ja painonpudotuksen yhteydessä. Siksi on hyvä saada hyvä annos proteiinia harjoituksen jälkeen tai välipalaksi, jotta pysyisit kylläisenä, joten mikset tekisi siitä hieman erityisen herkullista? Olemme koonneet helpon ja herkullisen reseptin, jotta voit hemmotella itseäsi hieman ylimääräistä kovan treenin jälkeen

Proteiini on kehon rakennusaine. Proteiinia käytetään muun muassa solujen, kudosten (mukaan lukien lihaskudoksen) rakentamiseen

Eniten proteiinia löytyy lihasta, kalasta ja siipikarjasta sekä kananmunista ja maitotuotteista. Jos syöt terveellisesti ja monipuolisesti, saavutat helposti tarvitsemasi proteiinimäärän päivän aikana, mutta proteiinijauhetta voi aina olla hyvä täydentää, jos et saa tarpeeksi ruokavaliollasi tai olet treenannut/urheilija .

Yleissääntönä sanotaan, että yleisesti Ihmisille suositus on 0,5-1 g/kg

Hyvin koulutetuilla urheilijoilla luku voi olla 2-3 g/kg

Olemme tehneet reseptin herkulliseen proteiinipirtelöön. Tässä reseptissä sinun on käytettävä WHEY-proteiinijauhetta ja banaania hiilihydraattilähteenä. Tämä proteiinijauheen muoto imeytyy nopeasti elimistöön ja on siksi erityisen hyvä harjoituksen jälkeen, kun keho on vastaanottavaisempi proteiineille ja hiilihydraateille

Treenin jälkeinen ravistelu

  • 1 kauhallinen heraa Women's Bestista
  • Noin 100 g skyr tai kreikkalaista jogurttia
  • Maito haluttuun koostumukseen
  • 1 pieni banaani
  • Kaksi kourallista jääpaloja

Toimintatapa

Ota kaikki ainekset ja laita ne blenderiin. Sekoita kunnes ei ole paakkuja.

Jos haluat lisätä ylimääräisiä hiilihydraatteja, lisää hunajaa ja tarvittaessa päälle. marjojen kanssa

Takaisin blogiin