Fra Arbejde til Fritid: Sådan Styler Du Korte Bukser til Små Kvinder

Työstä vapaa-aikaan: kuinka muotoile lyhyitä housuja pienille naisille

Työstä vapaa-aikaan: kuinka muotoile lyhyitä housuja pienille naisille

Pienet naiset, valmistaudu lisäämään vaatekaappiisi särmää suosikkitavoillamme muotoilemalla 7/8-pituisia housujamme . Nämä naisten lyhyet housut ovat luotettava ja monipuolinen vaatekaappiklassikko, joka on täydellinen sekä työhön että vapaa-aikaan. Olitpa ryhmäsi suunnannäyttäjä tai haluat kohottaa jokapäiväistä tyyliäsi, meillä on sinulle lukemattomia hauskoja ja flirttailevia ideoita.



Tutustu 7/8-pituisiin housuihin pienikokoisille naisille
7/8-pituiset housumme tarjoavat täyspitkän istuvuuden lyhyemmille naisille. Unohda farkut, jotka on rullattava ylös tai säädettävä sopivaksi pienempään runkoon. Pienet farkut antavat sinulle vartalonmyötäisen täydellisyyden. Saatavana tavallisena tai korkeavyötäröisenä mallina ja valmistettu pehmeästä, muotoon istuvasta kankaastamme. Ne näyttävät myös upeilta pitemmillä naisilla, jotka pitävät leikatusta lookista. Vartalonmuodostasi ja koostasi riippumatta 7/8-pituiset housumme näyttävät upeilta minkä tahansa naisen päällä.

7/8-housujen käytön edut
Pienet housumme on suunniteltu erityisesti naisille, jotka ovat 162 cm pitkiä tai lyhyempiä. Tunnet eron pukeutuessasi FREDDYn 7/8 pituisiin housuihin. Ne on valmistettu ikonisesta joustavasta, pehmeästä ja hengittävästä bi-elastisesta kankaasta, joka pitää sinut mukavana ja mukavana. Kaipaatpa sitten ohuita farkkuja, nahkahousuja tai pikkuhousuja, 7/8-pituiset housumme muuttavat elämäsi todella. Ne korostavat kaunista siluettiasi ja antavat sinulle tunnusomaisen saalisnostimen, joten voit kävellä luottavaisin mielin koko päivän.

Valitse vartalotyypillesi sopivat housut
Jos olet lyhyempi nainen, tiedät kuinka turhauttavaa farkkujen ostaminen voi olla. Siksi me FREDDYllä olemme kuratoineet koko alle 162 cm:n naisille omistetun malliston - 7/8-pituiset housumme. Unohda nilkkojen kääriminen tai farkkujen räätälöinnin maksaminen; pikkuhousuissamme on imarteleva nilkkapituus.

Miksi valita nilkkaan päättyvät housut? Se luo pituuden illuusion pidentämällä jalkojasi ja saamalla ne näyttämään pidemmiltä ja ohuemmilta. Sama koskee pitkiä naisia. Korosta pitkät lahkeet lyhennetyillä housuilla. Niin kauan kuin kenkien yläosan ja farkkujen alaosan välissä on rakoa, huijaat silmäsi luulemaan, että olet ohuempi ja pitempi.

Tyylikkäät 7/8-pituiset housut työhön
7/8-pituiset housumme ovat monipuolisia, mukavia ja vaativat huomiota; toisin sanoen ne ovat työn kannalta välttämättömiä. Muotoile mustiin housuisiimme raikas valkoinen paita, lyhennetty bleiseri ja korkokengät. Tai jos haluat muodin eteenpäin menevän hetken, nappaa pari lyhennetyt nahkahousut, pukeudu sisään ylimitoitettuun neuleeseen ja pue päälle housut. Olipa toimistotyylisi mikä tahansa, vaihda kengät pois ja pue päälle nahkatakki saadaksesi välittömän työ-to-play lookin.

Tyylikkäät 7/8-pituiset housut vapaa-aikaan
Vaikka pidätkin sen rentona, se ei tarkoita, ettet voisi näyttää upealta. Rento ja vaivaton look, joka sopii täydellisesti rennon illanviettoon tai viikonloppubrunssille ystävien kanssa, muotoile farkkusi denimtakilla, graafisella t-paidalla ja nilkkureilla. Tarvitsetko tyylikkään mutta aktiivisen lookin juoksemiseen tai koiran ulkoiluttamiseen tyylillä? Yhdistä 7/8-pituisiin housuihin urheiluliivit, lyhennetty huppari ja lenkkarit. Ja jos haluat hieman pukeutuneempaa, lentävä pusero, jossa on nauhalliset sandaalit tai saappaat, on meidän kauden ylittävä lookkimme.

Lyhyiden housujen asusteet pienikokoisille naisille
Täydellisesti räätälöidyt housumme tekevät työstäsi saadakseen sinut näyttämään pitemmältä, ja nämä hienovaraiset asustevinkit vain parantavat jo ennestään upeaa ilmettäsi.

Lisää ripaus väriä – vaikka jotkut uskovat, että pitemmältä näyttämisen salaisuus on yksivärinen paletti, olemme eri mieltä. Rakastamme värejä. Olipa kyseessä kirkkaan punainen vyö, värikäs kaulakoru tai pastellikorkokengät, värit ovat varma tapa häiritä katsetta.

Kengän valinta on olennaista - syy, miksi 7/8-pituiset housumme saavat sinut näyttämään korkeammalta, on se, että ne viimeistelevät täydellisesti nilkan yläpuolella. Hyödynnä tämä valitsemalla kengät, jotka näyttävät nilkkasi. Ajattele loafereja, tennareita tai söpöjä korkokenkiä.

Syleile leikattua takkia - jos haluat kohottaa asuasi söpöllä takilla, vältä kaikkea, mikä päättyy lantion alle, koska ne vain saavat sinut näyttämään lyhyemmältä. Valitse sen sijaan lyhennetty denim-, nahka- tai puffitakki, joka pysähtyy aivan lantion ympärillä. Luota meihin; korkeuden illuusio on maaginen.

Vinkkejä pitkien naisten shortsien hoitoon
7/8-pituiset housumme ovat erittäin helppohoitoisia ja säilyttävät muotonsa riippumatta siitä, kuinka usein käytät niitä. Jos etsit erityisiä vinkkejä uusien suosikkihousujesi huoltoon, tarkat hoito-ohjeet kattavat sinut!

Paras valintamme 7/8 pituisiin housuihin
Koska tyylejä, värejä ja malleja on niin monia, on mahdotonta valita vain yhtä paria. Jos meidän pitäisi valita naisten parhaat petite -housut, valitsisimme klassisen mustan denim-, keinonahka- ja kaiken värillisen kanssa; Olipa se pastellin vaaleanpunainen tai kuuma pinkki, me rakastamme sitä! Joten mikä tahansa tyylisi, jos olet lyhyempi nainen, meillä on sinulle uskomattoman mukavat ja täydellisesti istuvat petite-farkut.

Katso kaikki Freddy wr up -housut täältä ja kaikki 7/8 housut täältä

Takaisin blogiin