Find Din Pasform: Vælg de Bedste Booty Shaping Jeans til Dig

Löydä itsellesi sopiva farkku: valitse itsellesi parhaiten sopivat farkut

Löydä itsellesi sopiva farkku: valitse itsellesi parhaiten sopivat farkut

Puhutaanpa yhdestä naisellisista suosikkiominaisuuksistamme - pepusta! Olitpa siunattu pyllyllä, joka saa Sir Mix-a-Lotin kuolaamaan, tai haluat vain esitellä, mitä sinulla on, kohottavien farkkujen valitseminen voi parantaa itseluottamustasi. Kun näytät hyvältä, tunnet olosi hyväksi - ja haluamme sinun tuntevan olosi hyvältä farkuissasi. Siksi olemme koonneet tämän oppaan, kuinka voit valita sinulle parhaiten sopivat farkut. Sano hyvästit huonosti istuvalle farkulle ja valmistaudu imartelevimpiin ja mukavimpiin farkkuihin, joita olet koskaan omistanut. Etsitään sinulle täydellinen istuvuus, eikö niin?

Kuinka näyttää hyvältä Booty Shaping Jeansissa?
Avain näyttää hyvältä booty muotoilevissa farkuissa on istuvuus. Tässä FREDDY-farkut tulevat kuvaan ja pelastavat päivän! Patentoidun WR.UP®-tekniikan ansiosta farkut on suunniteltu muotoilemaan ja korostamaan vatsasi antaen sinulle kaaret, joista olet aina haaveillut. Mutta se ei ole vielä kaikki - FREDDY-farkuissa on myös liukastumista estävä vyötärönauha, joka pitää kaiken paikoillaan, joten voit tanssia, kyykkyä, venytellä tai juosta ilman, että sinun tarvitsee säätää farkkujasi viiden minuutin välein. Valittavana on yli 50 väriä ja tyyliä, joten jokaiselle löytyy jotakin - pidätkö mieluummin matalasta tai korkeasta, ohuista farkuista tai levenevät farkut, klassinen laivastonsininen tai paloauton punainen.

Joten, mitä sinä odotat? Sano hyvästit roikkuville, huonosti istuville farkuille ja tervetuloa äärimmäisen saalista muotoileville farkuille FREDDYn kanssa. Luota meihin, peppusi kiittää sinua.

Kehon muodon määrittäminen
Löytääksesi täydellisen booty-farkkuparin sinun on ensin määritettävä vartalon muotosi ja tarkemmin sanottuna peppusi muoto. Muotosi tunteminen auttaa sinua tunnistamaan, mitkä farkut sopivat parhaiten vartaloasi.

Kokeiltu ja todellinen tapa määrittää vartalosi muoto on mitata lantio, vyötärö ja rintakehä ja vertailla suhteita. Voit sitten käyttää näitä tietoja määrittääksesi, onko sinulla omenan, päärynän, tiimalasin vai spagetin muotoinen. Sitten voit keskittyä peppuusi muotoon - olipa se pyöreä, litteä tai iso ja kaunis - löytääksesi täydelliset booty-farkut, jotka halaavat käyräsi juuri oikeissa paikoissa.

Litteät peput
Litteä peppu ei ole mitään hävettävää! Ne voivat olla yhtä kauniita ja toivottavia kuin mikä tahansa muu peppumuoto. Ei vakuuttunut? Katsokaa vain Ariana Grandea, Gwyneth Paltrowia ja Taylor Swiftiä. Itse asiassa litteämpi peppu voi olla etu farkkujen suhteen. Voit helposti käyttää ohuita farkkuja, korkeavyötäröisiä farkkuja ja melkein mitä tahansa muuta tyyliä. Lisäksi oikealla booty-muotoisilla farkuilla voit korostaa ja kohottaa käyriäsi. Hyvät naiset, olkaa siis tasaiset - se on osa sitä, mikä tekee teistä ainutlaatuisen kauniin.

Parhaat farkut litteille peppuille
Parhaat farkut tasaiseen peppuun ovat ne, jotka lisäävät pakaraan volyymia ja muotoa. Korkeavyötäröiset farkut ovat loistava vaihtoehto, koska ne painuvat vyötäröltä ja levenevät lantiolla luoden illuusion täyteläisemmästä takapuolesta. Niille, joilla on lyhyemmät jalat, korkeavyötäröiset mallit voivat myös auttaa tasapainottamaan mittasuhteita ja luomaan illuusion pidemmistä ja ohuemmista jaloista.

Bootcut ja levenevät farkut antavat myös volyymia alavartalolle, jolloin takapuoli näyttää kaarevammalta. Ne ovat yhtä imartelevia kaiken pituisille naisille, mutta ne, joilla on lyhyet jalat, voivat valita hienovaraisemman soihdun välttääkseen vartalonsa ylikuormituksen.

Pyöreät numerot
Pyöreä peppu on kadehdittava laatu. Naisilla, joilla on pyöreä peppu, on usein selkeä vyötärö ja lantion kaarre, joka korostaa takapuolen muotoa. Jos sinulla on pyöreä peppu, sinulla on jotain yhteistä Scarlett Johanssonin, Jessica Bielin ja Ciaran kanssa. Ota siis lehti näiden diivojen kirjoista ja esittele peppuasi ylpeänä!

Parhaat farkut pyöreisiin peppuihin
Parhaat farkut pyöreälle peppulle ovat ne, jotka tukevat peppua ja imartelevat lantion ja reisien kaarevia. Ohut farkut ja jeggingit ovat hyviä valintoja, koska ne halaavat kaarevia ja tarjoavat samalla joustavuutta ja joustavuutta. Virtaviivaisemman ilmeen saamiseksi boyfriend-farkut ja suoralahkeiset farkut voivat tasapainottaa takapuolen pyöreyden luoden ohuen ja pitkänomaisen ilmeen.

Isot peput
Isoja peppuja halutaan nyky-yhteiskunnassa, ja hyvästä syystä - ne voivat olla itseluottamuksesi, kauneutesi ja voimasi symboli. Julkkiksista, kuten Kim Kardashian, Nicki Minaj ja Cardi B, on tullut ikoneja, jotka syleilevät ja esittelevät isoja peppujaan. Nämä naiset ovat auttaneet määrittelemään kauneusstandardit uudelleen ja edistämään kehon positiivisuutta ja inspiroimaan muita omaksumaan muotojaan. Joten jos sinulla on iso peppu, älä ole ja esittele sitä ylpeänä!

Parhaat farkut isoille peppuille
Parhaat farkut isoon peppuun ovat ne, jotka tukevat ja korostavat käyriä samalla kun tasapainottavat mittasuhteet. Niiden pitäisi myös tarjota hienovarainen nosto, jotta vatsasi näyttää pirteältä ja persikkamaiselta.


Booty Wrap Up
Siinä se on – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää löytääksesi täydelliset farkut, jotka imartelevat peppuasi. Olipa sinulla litteä, pyöreä peppu tai iso peppu, löytyy farkkuja, jotka saavat sinut näyttämään ja tuntumaan hyvältä. Ja jos etsit äärimmäistä booty-muotoilua farkkuja, etsi FREDDYn ikoniset booty-muotoilufarkut. Valittavana on erilaisia ​​tyylejä ja värejä sekä moderni kangastekniikka, joka on suunniteltu tukemaan ja korostamaan käyriäsi, joten löydät varmasti täydellisen parin. Joten, mitä sinä odotat? Anna peppullesi sen ansaitsema rakkaus ja tutustu valikoimaamme jo tänään!
Takaisin blogiin