Få faste baller derhjemme

Hanki kiinteitä palloja kotona

Teräspallot - 3 hyvää harjoitusta, jotka voidaan tehdä kotona

Onko sinun vaikea löytää aikaa käydä kuntosalilla useita kertoja viikossa?
Tässä annamme sinulle 3 superhyvää harjoitusta, joita voit tehdä kotona olohuoneessa. Päätät itse, haluatko tehdä harjoitukset vastusnauhoilla vai ilman.

Harjoitus 1 - kyykky:

Seiso jalat hartioiden leveydellä, varpaiden tulee seurata polviasi. Laskeudu polvillesi ja työnnä takapuolta taaksepäin, aseta painosi kantapäällesi ja laskeudu 90 asteen kulmaan. Kun nouset takaisin, yritä työntää ylös kantapään kautta. Kokeile harjoitusta hieman, kunnes olet oppinut tasapainon ja tekniikan.
* Käytä vastustusnauhoja polvien ympärillä lisätäksesi painetta pakaralihakseesi (palloihin)

Harjoitus 2: Pakarasilta lattialla

Makaa selällään, mahdollisesti matolle tai muulle pehmeälle pinnalle. Aseta jalkasi lattialle. noin olkapäiden leveydellä ja tee sitten lantion pidennys (nosta lantio irti lattiasta) ja laske sitten takaisin alas. Varmista, että lapaluet ovat tukevasti lattialla koko harjoituksen ajan. Purista palloja harjoituksen yläosassa, pidä muutaman sekunnin ajan ennen kuin lasket lantion hitaasti lattialle.
* Myös tässä voit käyttää vastustusnauhoja polvien ympärillä lisäämään pakaralihasten rasitusta.

Harjoitus 3: Takaisinpotkut

Seiso joko pystyssä tai istu nelinjalkain lattialla pehmeällä alustalla. Potkaise taaksepäin yhdellä jalalla kerrallaan. Voit joko tehdä sen vuorotellen tai ottaa ensin yhden jalan, sitten toisen.

Takaisin blogiin