https://shapeit.dk/collections/famme

Parempi kehon opas

Better Bodies on pitkään ollut vakiintunut nimi naisten treenivaatteissa ja olemme ylpeänä varastoineet heidän tuotteitaan myymäläämme. Niiden innovatiivinen muotoilu, korkea laatu ja keskittyminen toiminnallisten ja tyylikkäiden vaatteiden luomiseen ovat tehneet niistä suosikin monien joukossa.

Miksi Better Body's -treenivaatteista on tullut suosittuja?

Better Bodies on mm. tunnetaan laajasta valikoimastaan ​​ammattiurheilijoille tarkoitettuja tyylejä. Me Shaeitilla keskitymme enemmän siihen, että koulutus on kaikille. Siksi olemme valinneet tyylit inspiraation pohjalta. jotka täyttävät monet samoista kriteereistä, joita arvosimme Better Bodiesissa: korkea laatu, hyvä istuvuus , innovatiiviset mallit ja syvä ymmärrys naisten treenivaatteiden tarpeista.

Better Bodies -sukkahousut

Better Bodies tunnetaan korkealaatuisista sukkahousuistaan , jotka ovat valloittaneet monien naisten sydämet maailmanlaajuisesti. Heidän sukkahousuissaan on useita kauniita värejä, mukaan lukien klassinen sininen ja tyylikäs harmaa , jotka sopivat täydellisesti mihin tahansa treenivaatekaappiin. Ne tarjoavat sekä korkeavyötäröisiä sukkahousuja , jotka tarjoavat optimaalisen mukavuuden ja tuen, että eri kuviollisia sukkahousuja , jotka tasoittavat ja korostavat luonnollisia muotojasi. Minkä tahansa tyypin valitsetkin, voit olla varma, että saat sukkahousut, joissa yhdistyvät toiminnallisuus ja tyyli.


Tie Dye Scrunch -leggingsit: Pakollinen


Yksi suosituimmista tuotteista, joita olemme erittäin innostuneita tarjoamaan, ovat Fammen Tie Dye Scrunch -leggingsit . Nämä sukkahousut eivät ole vain katseenvangitsija kauniilla solmiovärikuvioillaan , vaan ne on myös suunniteltu korostamaan luonnollisia muotojasi imartelevalla tavalla. Selässä ja korkealla vyötäröllä olevat rypytysvaikutelmansa antavat sekä tukea että tyyliä, joten ne ovat olennainen osa mitä tahansa treenivaatekaappia.

Löydät Tie Dye Scrunch -leggingsit täältä


Scrunch Tights: Korosta muotojasi

Better Bodies tunnetaan sukkahousuistaan . Nämä on suunniteltu korostamaan luonnollisia käyriäsi. Ne sopivat täydellisesti niille, jotka haluavat lisätukea ja imartelevan istuvuuden, joka nostaa ja muotoilee takaosaa imartelevalla tavalla.


Korkeavyötäröiset sukkahousut: äärimmäistä mukavuutta ja tukea

Korkeavyötäröiset sukkahousut tarjoavat parasta mukavuutta ja tukea harjoittelusi aikana. Korkean vyötäröllä, joka pitää sukkahousut paikoillaan, voit keskittyä täysin harjoitteluun ilman, että sinun tarvitsee huolehtia niiden luisumisesta. Nämä sukkahousut sopivat sekä intensiiviseen harjoitteluun että rentoihin joogaharjoituksiin.


Shortsit: Täydelliset kesäharjoitteluun

Lämpimiä kuukausia varten tarjoamme myös laajan valikoiman shortseja . Shortsimme on suunniteltu sekä tyyliä että toimivuutta ajatellen, joten voit tuntea olosi mukavaksi ja näyttää hyvältä myös lämpötilan noustessa. Tarjoamme shortsit scrunchilla , saumattomat shortsit ja tietysti shortsit taskuilla .


Laaja valikoima urheiluliivejä

Fantastisen sukkahousuvalikoimamme lisäksi olemme ylpeitä voidessamme tarjota laajan valikoiman urheiluliivejä . Kuten Better Bodies, tiedämme, kuinka tärkeää on saada hyvä tuki harjoitusten aikana, ja siksi olemme varmistaneet, että meillä on jokaiseen makuun ja tarpeeseen jotakin. Valikoimastamme löydät myös laajan valikoiman urheiluliivejä, joissa on avoin selkä , joissa yhdistyvät tuki ja tyylikäs ja hengittävä muotoilu.

Yksi suosituista valinnoistamme onWhite Signature Sports Bra , jonka löydät täältä


Tarjoukset ja alennuskoodit

Rakastamme hemmotella asiakkaitamme hyvillä tarjouksilla ja alennuskoodeilla. Pidä silmällä verkkosivustoamme ja uutiskirjettämme saadaksesi viimeisimmät tarjoukset ja eksklusiiviset alennuskoodit, jotka voivat auttaa sinua säästämään rahaa seuraavan ostoksesi yhteydessä. Katso lisää alennuskoodeista täältä .

Odotamme innolla, että pääsemme jakamaan tämän uuden vaiheen kanssasi ja tarjoamaan jatkossakin parhaita koulutusvaatteita . Pidä silmällä myymäläämme saadaksesi lisää jännittäviä tuotteita ja uutisia!

Voit nähdä koko kokoelman Better Bodiesin vastaavista tyyleistä täältä

Takaisin blogiin