Hvilken taljehøjde skal jeg vælge i Freddy?

Mikä vyötärön korkeus minun pitäisi valita Freddyssä?

Erilaiset vyötärökorkeudet Freddy WR.UP® -housuissa

Erilaiset vyötärökorkeudet Freddy WR.UP® -housuissa

Freddy WR.UP® -housut tunnetaan ainutlaatuisesta istuvuudestaan ​​ja kyvystään korostaa ja muotoilla vartaloa. Mutta mikä vyötärön korkeus sopii sinulle parhaiten? Tässä blogissa tarkastelemme tarkemmin tavallisten ja korkeavyötäröisten mallien eri vaihtoehtoja, jotta löydät täydellisen istuvuuden tyyliisi ja vartaloasi.

Normaali vyötärö

Regular Waist -mallit istuvat klassisella korkeudella lantion ympärillä. Ne sopivat täydellisesti niille, jotka haluavat imartelevan istuvuuden mukavuudesta tinkimättä. Ne on suunniteltu nostamaan ja muotoilemaan takaosaa ja tukemaan kaikkia lantiota.

Korkea vyötärö

High Waist -mallit istuvat korkeammalla vyötäröllä ja tarjoavat lisätukea vatsalle ja selkään. Ne sopivat täydellisesti niille, jotka haluavat virtaviivaisen siluetin ja tyylikkään ilmeen. Nämä housut korostavat vyötäröäsi ja antavat sinulle mukavan tiimalasihahmon.

Miten valitset oikean vyötärön korkeuden?

Valinta tavallisen ja korkean vyötärön välillä riippuu mieltymyksistäsi ja kehon muodosta. Regular Waist -mallit sopivat ihanteellisesti rentoon tyyliin, kun taas High Waist -mallit sopivat täydellisesti, jos haluat selkeämmän siluetin. Kokeile molempia tyylejä ja löydä itsellesi sopivin!

Katso video saadaksesi lisää inspiraatiota

Takaisin blogiin