https://shapeit.dk/collections/famme

Bättre kroppar guide

Better Bodies har länge varit ett etablerat namn inom träningskläder för kvinnor och vi har stolt lagerfört deras produkter i vår butik. Deras innovativa design, höga kvalitet och fokus på att skapa kläder som är både funktionella och snygga har gjort dem till en favorit bland många.

Varför har Better Bodys träningskläder blivit populära?

Better Bodies är bl.a. känd för att ha ett stort urval av stilar för professionella idrottare . Där vi på Shapeit fokuserar mer på att träning ska vara för alla. Därför har vi valt ut stilar med inspiration. som uppfyller många av samma kriterier som vi värderade på Better Bodies: hög kvalitet, bra passform , innovativ design och en djup förståelse för kvinnors behov av träningskläder.

Better Bodies Tights

Better Bodies är kända för sina strumpbyxor av hög kvalitet , som har vunnit många kvinnors hjärtan världen över. Deras tights kommer i en rad vackra färger, inklusive klassisk blått och stilrent grått , som passar perfekt till alla träningsgarderober. De erbjuder både tights med hög midja som ger optimal komfort och stöd, och scrunch-tights i olika mönster som smickrar och framhäver dina naturliga kurvor. Vilken typ du än väljer kan du vara säker på att få ett par tights som kombinerar funktionalitet med stil.


Tie Dye Scrunch Leggings: Ett måste


En av de mest populära föremålen som vi är otroligt glada över att kunna erbjuda är våra Tie Dye Scrunch Leggings från Famme . Dessa tights är inte bara ett blickfång med sitt vackra tie dye-mönster , utan de är också designade för att accentuera dina naturliga kurvor på ett smickrande sätt. Med sin scrunch-effekt i ryggen och höga midja ger de både stöd och stil, vilket gör dem till en viktig del av alla träningsgarderob.

Du hittar våra Tie Dye Scrunch Leggings här


Scrunch Tights: Markera dina former

Better Bodies är kända för sina scrunch-tights . Dessa är designade för att accentuera dina naturliga kurvor. De är perfekta för dig som vill ha extra stöd och en smickrande passform som lyfter och formar bakdelen på ett smickrande sätt.


Tights med hög midja: ultimat komfort och stöd

Tights med hög midja erbjuder ultimat komfort och stöd under ditt träningspass. Med en hög midja som håller tightsen på plats kan du fokusera fullt ut på träningen utan att behöva oroa dig för att de ska glida ner. Dessa tights är idealiska för både högintensiv träning och avslappnade yogapass.


Shorts: Perfekt för sommarträning

För de varma månaderna erbjuder vi även ett brett urval av shorts . Våra shorts är designade med både stil och funktionalitet i åtanke, så att du kan känna dig bekväm och se snygg ut även när temperaturen stiger. Vi erbjuder shorts med scrunch , sömlösa shorts och naturligtvis shorts med fickor .


Stort utbud av sportbehåar

Utöver vårt fantastiska utbud av tights är vi också stolta över att kunna erbjuda ett stort utbud av sport-bh:ar . Precis som Better Bodies vet vi hur viktigt det är med bra stöd under träningen och därför har vi sett till att ha något för alla smaker och behov. Bland vårt sortiment hittar du även ett stort utbud av sport-bh:ar med öppen rygg , som kombinerar stöd med en snygg design som andas.

Ett av våra populära val är White Signature Sports Bra , som du hittar här


Erbjudanden och rabattkoder

Vi älskar att skämma bort våra kunder med bra erbjudanden och rabattkoder. Håll utkik på vår hemsida och nyhetsbrev för de senaste erbjudandena och exklusiva rabattkoder som kan hjälpa dig att spara pengar på ditt nästa köp. Se mer om rabattkoder här .

Vi ser fram emot att dela denna nya fas med dig och fortsätta att erbjuda det bästa inom träningskläder . Håll utkik i vår butik för fler spännande produkter och nyheter!

Du kan se hela kollektionen av Better Bodies liknande stilar här

Tillbaka till blogg