Kend dine Freddy

Tunne Freddysi

Freddy Pants: mukavuutta ja tyyliä arkeen

Freddy-housut tunnetaan ainutlaatuisesta mukavuuden ja tyylin yhdistelmästään. Täydellisen istuvuuden ja innovatiivisen muotoilun ansiosta Freddy-housut sopivat ihanteellisesti jokapäiväiseen käyttöön. Tutustu laajaan Freddy-housuvalikoimaamme ja koe ero itse.

WR.UP®-tekniikka

Yksi Freddyn suosituimmista sarjoista on heidän WR.UP® -housunsa. Nämä housut on suunniteltu erityisellä tekniikalla, joka nostaa ja muotoilee käyriäsi imartelevalla tavalla. Katso koko Freddy WR.UP® -housuvalikoimamme ja löydä itsellesi sopiva.

Denim materiaalia

Freddy on kehittänyt housuja eri materiaaleista. Sisältää denim, joka on kestävästä puuvillasta valmistettu kestävä tekstiili. Se tunnetaan tyypillisestä diagonaalisesta kudoksesta, joka antaa kankaalle lujuutta ja kestävyyttä. Perinteisesti denim on sininen, mutta nyt sitä on saatavilla useissa eri väreissä ja pesuaineissa.

Tutustu meidän Freddy denim -malleja täällä

Kestävää puuvillaa

Freddy on moderni italialainen tuotemerkki, joka keskittyy kestävään kehitykseen. Siksi kaikki heidän "tavalliset" housunsa on valmistettu kestävästä puuvillasta. Denimin lisäksi tarjoamme tuotteita, joissa toiminnallisuus yhdistyy muotiin. Meillä on jokaiselle jotakin. Tutustu puuvillamalleihimme täällä

Emana materiaalia

Freddy-housuja on saatavilla eri materiaaleista, kuten ohuemmasta ja joustavammasta Emanasta, sekä denimistä ja kestävästä puuvillasta. Nämä materiaalit varmistavat, että tunnet olosi aina mukavaksi ja näytät hyvältä.

Katso kaikki Emanan mallit täältä

Eri vyötärön korkeudet ja lahkeenpituudet

Freddy-housuja on saatavana eri vyötärön korkeuksilla ja lahkeenpituuksilla, joten voit löytää täydellisen istuvuuden vartalotyypille ja tyyliisi. Tutustu valikoimaamme korkeavyötäröisten ja normaalivyötäröisten housujen sekä lyhyiden, pitkien ja 7/8 pituisten housujen valikoimassa.

Tyylikäs ja mukava

Freddy-housut eivät ole vain toimivia, vaan myös uskomattoman tyylikkäitä. Modernin muotoilunsa ja mukavien materiaalien ansiosta voit tuntea olosi mukavaksi ja näyttää hyvältä samanaikaisesti. Tutustu koko Freddy-housuvalikoimaamme ja päivitä vaatekaappisi uusimmilla trendeillä.

Shapetilla meillä on laaja valikoima Freddy-housuja joka tilanteeseen. Klikkaa linkkejä tutustuaksesi erilaisiin kokoelmiimme ja löydä uudet suosikkisi jo tänään!

Takaisin blogiin