Fra Arbejde til Fritid: Sådan Styler Du Korte Bukser til Små Kvinder

Från arbete till fritid: Hur man stylar korta byxor för små kvinnor

Från arbete till fritid: Hur man stylar korta byxor för små kvinnor

Petite kvinnor, gör dig redo att lägga till en liten kant till din garderob med våra favoritsätt att styla våra 7/8 långa byxor . Dessa korta byxor för kvinnor är en pålitlig och mångsidig garderobsklassiker, perfekt för både arbete och fritid. Oavsett om du är trendsättaren i din grupp eller vill lyfta din vardagsstil så har vi otaliga roliga och flirtiga idéer för dig.



Möt våra 7/8 långa byxor för små kvinnor
Våra 7/8 byxor ger en fullängdspassform för kortare kvinnor. Glöm jeans som behöver rullas upp eller anpassas för att passa din mindre ram. Våra petite jeans ger dig figurnära perfektion. Finns i vanlig midja eller hög midja och tillverkad av vårt mjuka, formsydda tyg. De ser också bra ut på längre kvinnor som föredrar en beskuren look. Oavsett din kroppsform och storlek ser våra byxor i 7/8 längd bra ut på alla kvinnor.

Fördelar med att bära 7/8-byxor
Våra petite byxor är designade speciellt för kvinnor som är 162 cm långa eller kortare. Du kommer att känna skillnaden när du tar dig in i ett par av FREDDYs 7/8 långa byxor. De är gjorda med vårt ikoniska stretchiga, mjuka och andningsbara bi-elastiska tyg som håller dig bekväm och mysig. Oavsett om du är ute efter smala jeans, läderbyxor eller petite bootcut-byxor, kommer våra 7/8 långa byxor verkligen att förändra ditt liv. De framhäver din vackra siluett och ger dig vår signatur bygellyft, så att du kan gå med självförtroende hela dagen.

Välj rätt längd byxor för din kroppstyp
Om du är en kortare kvinna vet du hur frustrerande att handla jeans kan vara. Det är därför vi på FREDDY har kurerat en hel kollektion tillägnad kvinnor under 162 cm - våra 7/8 långa byxor. Glöm bort att rulla upp anklarna eller betala för att få dina jeans skräddarsydda; våra petite byxor har en smickrande ankellängd.

Varför välja byxor som slutar vid ankeln? Det skapar en illusion av höjd genom att förlänga dina ben och få dem att se längre och smalare ut. Detsamma gäller för längre kvinnor. Framhäv dina långa ben med beskurna byxor. Så länge det finns ett gap mellan toppen av dina skor och undersidan av dina jeans, kommer du att lura ögat att tro att du är smalare och längre.

Styling 7/8 långa byxor för jobbet
Våra 7/8 byxor är mångsidiga, bekväma och kräver uppmärksamhet; de är med andra ord oumbärliga för arbetet. För en klassisk nio-till-fem outfit, styla våra Blackta byxor med en krispig vit skjorta, avskuren kavaj och klackar. Eller, om du vill ha ett fashion-forward ögonblick, ta ett par beskurna läderbyxor, stoppa in en överdimensionerad stickning och släng på dig ett par loafers. Oavsett din kontorsstil, byt bara ut skorna och ta på dig en skinnjacka för en omedelbar work-to-play look.

Styling 7/8 långa byxor för fritid
Även om du håller det avslappnat betyder det inte att du inte kan se fantastisk ut. För en avslappnad och enkel look, perfekt för en ledig utekväll eller en helgbrunch med vänner, styla dina jeans med en jeansjacka, grafisk t-shirt och ankelboots. Behöver du en chic men aktiv look för att springa ärenden eller gå ut med hunden med stil? Kombinera våra 7/8 byxor med en sport-bh, en beskuren hoodie och sneakers. Och för något lite mer dressad, är en flytande blus med sandaler eller stövlar med remmar vår go-to transeasonal look.

Tillbehör för korta byxor för petite kvinnor
Våra perfekt skräddarsydda byxor gör jobbet med att få dig att se längre ut, och dessa subtila tillbehörstips kommer bara att förbättra din redan fantastiska look.

Lägg till en skvätt färg - medan vissa tror att hemligheten med att se längre är att hålla sig till en monokromatisk palett, håller vi inte med. Vi älskar färger. Oavsett om det är ett knallrött bälte, ett färgglatt halsband eller ett par pastellfärgade klackar, är färg ett säkert sätt att distrahera ögat.

Skoval är viktigt - anledningen till att våra 7/8 byxor får dig att se längre ut är för att de slutar perfekt ovanför ankeln. Dra fördel av detta genom att välja skor som visar dina anklar. Tänk loafers, sneakers eller söta pumpklackar.

Omfamna en beskuren jacka - om du vill lyfta din outfit med en söt jacka, undvik allt som slutar under höfterna eftersom de bara kommer att få dig att se kortare ut. Välj istället en beskuren jeans-, läder- eller pufferjacka som stannar precis runt höfterna. Lita på oss; illusionen av höjd är magisk.

Tips för att underhålla shorts för petita kvinnor
Våra byxor i 7/8 längd är superenkla att underhålla och håller formen oavsett hur ofta du bär dem. Om du letar efter specifika tips för att underhålla dina nya favoritbyxor, har våra detaljerade skötselråd dig täckt!

Vårt bästa val för 7/8 långa byxor
Med så många stilar, färger och mönster är det omöjligt att välja bara ett par. Om vi ​​var tvungna att välja våra bästa petite byxor för kvinnor, skulle vi gå med den klassiska Blackta jeansen, konstläder och allt med färg; oavsett om det är pastellrosa eller varmrosa, vi älskar det! Så oavsett din stil, om du är en kortare kvinna, har vi otroligt bekväma och perfekt passande petite jeans för dig.

Se alla Freddy wr up byxor här och alla 7/8 byxor här

Tillbaka till blogg