De bedste løbe tights

De bästa löpartightsen

Löpartights

Mjuka löpartights som gör löpningen till en bekväm aktivitet.

På hemsidan hittar du träningskläder för alla typer av träning, i detta inlägg fokuserar vi på konditionsträning. Löpning , jogging och bra promenader . Även om träningen inte är över för att du köper nya tights är det definitivt ett bra ställe att börja. Våra träningstights passar alla kroppstyper och former. De är gjorda av ett tyg som andas och är 100 % knäböjssäkra , samtidigt som de är otroligt bekväma att bära. När du ska springa är det viktigt att ha strumpbyxor som sitter kvar och som inte rullar eller glider ner. Detta kommer inte bara att vara irriterande, utan kan också skada den goda motivationen.

Du hittar även många modeller som har praktiska fickor på utsidan av låret, helt ur vägen under träning. Perfekta fickor för till exempel din mobiltelefon. Materialet är också viktigt att titta på. Löpartights är ofta gjorda av polyester och elastan. Dessa är syntetiska material som är väldigt flexibla och transporterar bort svett från kroppen istället för att binda den som bomull gör. Detta är såklart en smaksak, många gillar att springa i sömlösa tights som har andra tygblandningar.

Våra kunder har röstat fram våra bästa löpartights:

Löpartights med ficka

Techna-tights från Famme - funktionella tights med fickor för till exempel mobilen, nycklar eller andra tillbehör du vill ha med dig på resan. Träningstightsen är knäböjssäkra, har hög midja och ett brett midjeband för en bra passform. De unika sömmarna är designade för både funktion och utseende, så det här är definitivt tights du ser bra ut i.

Enkla löpartights med kompression

Essential tights - en enkel och snygg löpartights. Som en av våra storsäljare är dessa mångsidiga och väldesignade tights. Tyget är elastiskt vilket ger en perfekt passform och bra kompression under löpning. Träningstightsen är hög i midjan och har en unik hold-in effekt. Den är älskad av våra kunder eftersom den kan användas till nästan vad som helst!

Se vårt utbud av löpartights här
Tillbaka till blogg